Iroda24 Irodaszer Webáruház
Akciók |  Szállítási információk |  ÁSZF |  Rólunk+36-30/655-4403 |  +36-49/411-440 |  iroda24@iroda24.hu

Keresés
Termékek
Kosaram
Házhoz szállítás utánvéttel:

Csomagolással együtt maximum 0-1 kg között (jellemzően festékpatronok, faxfilmek, kábelek, kisebb töltőporok, 3.000 oldal alatti tonerek): bruttó 1.590 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 1-5 kg között (jellemzően 20db-nál több festékpatron, 1000gr.-os töltőporok, nagyobb tonerek): bruttó 2.190 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 5-15 kg között (jellemzően kisebb nyomtatók, 6-15 db toner): bruttó 2.490 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 15-30 kg között (jellemzően nagyobb multifunkciós nyomtatók): bruttó 3.190 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 30-40 kg között (jellemzően színes lézer multifunkciós nyomtatók): bruttó 4.990 Ft/csomag

40 kg súly fölött rendszerünk a csomagot automatikusan raklapos küldeményként dolgozza fel, aminek díja bruttó 17.490 Ft.
Ha van lehetőség a megrendelését nem raklapos csomag(ok) formájában szállítani, felkeressük Önt telefonon és/vagy e-mailben a szállítás pontos menetéről és díjáról.

Kiscsomagos küldemények (40 kg alatti csomag) utánvét költségét 2016. januártól már bankkártyával is kifizethetik a futárnak (MPL)!


Házhoz szállítás előre utalással – megtakaríthat 300Ft-ot!

Amennyiben nem kíván az utánvét fizetéssel bajlódni, lehetőség van az előre utalásos fizetésre is.
A szállítás díja kedvezőbb az utánvétnél feltüntetetteknél.
Ha ezt a szállítási módot választja, a rendelés feldolgozását követően e-mailben küldünk egy számlamásolatot, az átutaláshoz szükséges adatokkal. Kérjük, amíg ezt a levelet nem kapja meg, ne utaljon! Az átutalás banki jóváírása után postázzuk a rendelt terméket.

Csomagolással együtt maximum 0-1 kg között (jellemzően festékpatronok, faxfilmek, kábelek, kisebb töltőporok, 3.000 oldal alatti tonerek): bruttó 1.290 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 1-5 kg között (jellemzően 20db-nál több festékpatron, 1000gr.-os töltőporok, nagyobb tonerek): bruttó 1.890 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 5-15 kg között (jellemzően kisebb nyomtatók, 6-15 db toner): bruttó 2.190 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 15-30 kg között (jellemzően nagyobb multifunkciós nyomtatók): bruttó 2.890 Ft/csomag

Csomagolással együtt maximum 30-40 kg között (jellemzően színes lézer multifunkciós nyomtatók): bruttó 4.690 Ft/csomag

40 kg súly fölött rendszerünk a csomagot automatikusan raklapos küldeményként dolgozza fel, aminek díja bruttó 17.190 Ft.
Ha van lehetőség a megrendelését nem raklapos csomag(ok) formájában szállítani, felkeressük Önt telefonon és/vagy e-mailben a szállítás pontos menetéről és díjáról.

Ha nagyobb terjedelmű eszközből több darabot rendel, kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítás díja csomagonként fizetendő! Egy csomagba max. 40 kg árut tudunk tenni. (természetesen a nagy terjedelmű készülékeket nem szedjük szét, hanem egy dobozban küldjük, de ha több nagyobb nyomtatót rendel, azt sem tudjuk egy dobozba tenni). Csomagolási díjat továbbra sem számolunk fel! Átlagosan a megrendeléstől számított 24-72 órán belül átveheti a kiválasztott és raktáron lévő terméket, munkanapokon.

Hétvégi (szombat) kézbesítést felár ellenében, kizárólag egyedi árajánlat alapján tudunk vállalni! Cégünk a Magyar Posta MPL futárszolgálatával szállíttat. Az MPL munkanapokon, 8-16 óra között végzi a küldemények kiszállítását.

Hogy miért a posta?
Amennyiben a megadott címen a futár nem tudja átadni a csomagot, a legközelebbi postahivatalban a küldeményt még 5 napig át tudja venni!

Mivel a posta és a futár is figyeli a csomagok súlyát, így a fenti kondíciók papír tömegárura (leporelló és másolópapír) nem vonatkoznak. Ilyen termékek kiszállítása 1 raklapnyi tételtől díjmentes. Az 1 raklapnyi tétel állhat több különböző termékből, pl. 10 doboz másolópapír és 40 doboz leporelló. Amennyiben a megrendelt tételek nem tesznek ki 1 raklapnyi árut, a kiszállítás díja 400 Ft + ÁFA dobozonként. Ha egy partnerünktől egy napon több megrendelés is érkezik, ezeket külön kezeljük, ezt a kiszállítási díj kalkulálásakor kérjük vegyék figyelembe! Ennek egyszerű gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után becsomagoljuk a szállítmányt és újabb csomag készítése esetében a szállítmányozó cég is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt cégünk részére.

Amennyiben a vásárlás, szállítás feltételeiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük kattintson az Általános Szerződési Feltételek menüpontra!Bisnode tanusitvany